02/09/2017 Shpërndaje

Presidenti i Turqisë “pushton” Durrësin

Recep Tayyip Erdogan, aktualisht është President i Turqisë. Erdogan është një figurë politike shumë e njohur edhe për shqiptarët. Kjo, kryesisht për shkak të lajmeve të përcjella për publikun vendas nga mediet shqiptare dhe jo vetëm lidhur me grushtin e shtetit në Turqi.

Emri i Erdogan është përdorur nga një biznes në Shqipëri për të tërhequr vëmendjen e klientëve? Ky motor me pica, siç shihet në foton e pozitivi.org, teksa kalon në rrugë ka tërhequr vëmendjen e qytetarëve. Të thuash që Erdogan ka hapur biznes me ermin e tij në Shqipëri, duket pak larg mendësh. E vërteta nuk dihet… Me siguri ka qenë rastësi!

© 2017, Pozitivi. All rights reserved.