Pandemia COVID-19 ia shtoi sfidat e raportimit dhe funksionimit medias në Shqipëri
30/09/2020 Shpërndaje

Pandemia COVID-19 ia shtoi sfidat e raportimit dhe funksionimit medias në Shqipëri

Pandemia COVID-19 ia shtoi sfidat e raportimit dhe funksionimit medias në Shqipëri

https://www.facebook.com/watch/?v=975859126241946

© 2020, Pozitivi. All rights reserved.