Pandemia COVID-19 ia shtoi sfidat e raportimit dhe funksionimit medias në Shqipëri (Video)
24/09/2020 Shpërndaje

Pandemia COVID-19 ia shtoi sfidat e raportimit dhe funksionimit medias në Shqipëri (Video)

Gazetarët në Shqipëri u vunë përballë një sfide të jashtëzakonshme profesionale nga pandemia globale COVID-19, ndërsa shumë prej tyre u përballën me kërcënimin e vazhdueshëm të infektimit shëndetësor, si dhe me vështirësinë e verifikimit të informacioneve të shpërndara nga institucionet shtetërore.

© 2020, Pozitivi. All rights reserved.