Oficeri përqafon burrin me nevoja të veçanta
14/05/2019 Shpërndaje

Oficeri përqafon burrin me nevoja të veçanta

Një fotografi e një oficeri policie që përqafon një burrë i cili kishte humbur, po bëhet virale. Departamenti i Policisë gjen një rezident që kishte humbur dhe ndau një foto të tyre në faqen e Facebook.

Zyrtari Justin Thompson e gjeti burrin të vetmuar përgjatë një rruge të gjelbërt dhe nuk tregoi gjë tjetër veçse dhembshuri ndaj tij. Departamenti shkruan se Thompson “po ndjen me të vërtetë dashurinë sot”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.