Ky burrë në Michigan merr urimin me telegram 50 vjet më vonë
13/03/2019 Shpërndaje

Ky burrë në Michigan merr urimin me telegram 50 vjet më vonë

Një burrë që u diplomua në Universitetin e Miçiganit në vitin 1969, më në fund ka marrë një telegram urimi nga miqtë e familjes që ia dërguan më shumë se 50 vjet më parë.

Telegrami arriti fillimisht në vitin 1969 në një apartament që Ann Arbor e ndante  me tre shokë të klasës, një ditë pasi ai kishte shkuar në Nju Jork pas diplomimit.

Letra përfundoi në një studio të vjetër dosjesh, tani në pronësi të një kompanie të marketingu dixhital. Christina Zaske e gjeti telegramin në dhjetor, pasi kishte hequr sirtarin e poshtëm për të marrë një copë letre që kishte rënë brenda.

Zaske përdori internetin për të gjetur Fink dhe ia ktheu atij shënimin. Fink është shprehur se letra e ka bërë të reflektojë mbi lidhjet e tij të vjetra.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.