Ky burrë fiton çmimin “Gjyshi i Vitit”, befason nipërit me një dhuratë speciale për Krishtlindje
28/12/2019 Shpërndaje

Ky burrë fiton çmimin “Gjyshi i Vitit”, befason nipërit me një dhuratë speciale për Krishtlindje

Ky burrë fiton çmimin “Gjyshi i Vitit”, pasi befason nipërit e tij me një dhuratë për Krishtlindje. Doug Hayes kohët e fundit vendosi të befasojë 10 nipërit e tij duke blerë autobus personal shkollor për Krishtlindje.

Meqenëse të rinjtë shkojnë në një shkollë të vogël katolike në Gladstone, Oregon, nuk kanë pasur kurrë qasje në një sistem autobusi që mund t’i çonte ata në shkollë.

Tani, Hayes planifikon të përdor autobusin për të sjellë nipërit dhe mbesat e tij në shkollë çdo ditë.

Është e panevojshme të thuhet, fëmijët ishin mjaft të ngazëllyer për surprizën.

“Unë me të vërtetë u mahnita. Asnjëherë nuk e prisja që ai të blejë një autobus. Mendoj se miqtë e mi do të habiten të gjithë”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.