Këngëtarja e pa strehë realizon koncertin e saj të parë
10/10/2019 Shpërndaje

Këngëtarja e pa strehë realizon koncertin e saj të parë

Emily Zamourka, këngëtarja e metrosë e pastrehë që u bë virale, performoi në skenë në Los Angeles të Shtunën.

“Nuk kisha shumë kohë për t’u praktikuar”, tha ajo para audiencës. “Kështu që unë do të këndoj të njëjtën këngë që këndova në metro … besoj se është në rregull për ju?”

Emily këndoi këngën e Giacomo Puçini, “O mio babbino caro”. Ishte hera e parë e saj që këndonte në skenë dhe performonte para një publiku.

“Unë e kam prekur shpirtin tuaj dhe jam shumë e lumtur që munda ta bëja këtë me zërin tim”, tha Zamourka para të pranishmëve. “Faleminderit shumë për gjithë këtë që po ndodh tani. Jam shumë e emocionuar”.

Zamourkas gjithashtu i është ofruar një kontratë regjistrimi nga një prodhues muzikor i emëruar nga Grammy.

Për më tepër, dy fushata GoFundMe kanë mbledhur më shumë se 95,000 dollarë për ta ndihmuar atë të gjente një vend për të jetuar.

Zamourka thotë se jeta e saj ndryshoi dy vjet më parë kur një burrë i rrëmbeu violinën pas një shfaqje dhe shkatërroi instrumentin e çmuar për të cilin thotë se vlente mijëra dollarë. Ajo thotë se luajti me një violinë elektrike për një kohë të caktuar derisa dikush e shtyu nga një autobus duke i shkaktuar kështu thyerje në kyçin e dorës.

Ajo nuk ka luajtur me violinë që nga ajo kohë, dhe përfundimisht e gjeti veten duke jetuar në rrugë.

Por fati e ndihmoi kur një oficer policie postoi videon e saj në internet. Ishte një takim i rastësishëm. Zamourka kishte marrë trenin e gabuar atë ditë dhe u nis në stacionin e metrosë Ëilshire-Normandie afër-shkretëtirës.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.