Ana merr pjesë në programin e Institutit Veror Benjamin Franklin në universitetin West Lafayette
28/06/2019 Shpërndaje

Ana merr pjesë në programin e Institutit Veror Benjamin Franklin në universitetin West Lafayette

Ania Sauku është pjesëmarrëse në bursën Benjamin Franklin të programit të Institutit Veror Benjamin Franklin në universitetin West Lafayette në Indiana.  Ajo do t’i bashkohet të rinjve të tjerë nga Europa dhe Amerika në studimin e çështjeve transatlantike.

“I urojmë suksese Ania Saukut, pjesmarrëses sonë në bursën Benjamin Franklin të programit të Institutit Veror Benjamin Franklin në universitetin West Lafayette në Indiana, ku ajo do të bashkohet me të rinj të tjerë nga Europa dhe Amerikane në studimin e çështjeve transatlantike”, shkruhet në njoftimin e ambasadës së SHBA në Tiranë.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.