Archive

Covid-19 mbylli mbi 2000 biznese të vogla në Tiranë gjatë vitit 2020.  Pandemia ndryshoi jetën e çdo shqiptari! Përveç aspektit shëndetësor, ana tjetër e medaljes ishte dhe vijon të jetë  buxheti i çdo familje, i cili u prek ku më