Udhëheqës të rinj për një gjeneratë të re
16/05/2019 Shpërndaje

Udhëheqës të rinj për një gjeneratë të re

Një grup aktivistëvsh të rinj në Kolorado kanë kompaninë më të madhe të energjisë.

Era e Re Kolorado, një organizatë e aktivistëve të rinj, po shkon kokë më kokë me një korporatë të madhe korruptive dhe bën përpjekje të jashtëzakonshme për të krijuar një kompani të pastër, publike të energjisë për Boulder, në Kolorado. Duke vepruar kështu, ata po tregojnë se si mund të bëjnë të njëjtën gjë edhe qytetet e tjera.

Siç mund të imagjinoni, kompania e energjisë nuk është e lumtur. Po përdor gjithçka për të sabotuar korporatën, por mbështetja që po tregohet për Era e Re është e madhe.

Organizata kohët e fundit krijoi një fushatë ‘Indiegogo’ për të mbledhur para për të mbështetur projektin. Për 13 ditë, kanë lulëzuar qëllimin e tyre prej  40,000 $. Që nga publikimi i fushatës deri më tani, kanë ngritur 171,597 $ më shumë. Gjatë viteve të fundit, Era e Re Colorado ka regjistruar 30,000 të rinj për të votuar në të gjithë shtetin.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.