Të 30-ët / Dy vajza që nuk mjaftohen me talentin, por punojnë shumë për të arritur suksesin
12/01/2023 Shpërndaje

Të 30-ët / Dy vajza që nuk mjaftohen me talentin, por punojnë shumë për të arritur suksesin

Kidia Goxhomani 19 vjeçe, është një tjetër shembull tipik multidimensional i rinisë premtuese që po rritet sot në Shqipëri. Ajo studion Planifikim e Menaxhim Urban por ka pasion përrallat dhe poezinë.

Ndërsa Megi Stambollxhiu është një tjetër vajzë që meriton shumë të promovohet. E përkushtuar në çdo moment të kohës së saj të lirë në aktivizmin shoqëror Megi, e jep kontribut në shumë projekte.

Megi, një vajzë e qartë në ambiciet e saj tregon në për pozitivi.org se është e gatshme të japë maksimumin për të krijuar kontakte të reja që të realizojë qëllimet e saj.

Si shembull të talentit të saj në poezi, Kidia sjell këto vargje.

Ata janë 2 prej të rinjve shqiptarë të talentuar dhe energjikë që spikatin për aftësi të ndryshme. Projekti të 30-ët ka kontribuar pikërisht për të nxjerrë në pah personazhe si ata që kanë vlera për shoqërinë dhe janë faktorë ndryshimi brenda mini-komuniteteve të tyre.

 “Ky projekt/aktivitet organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.”

#tirana  #youth  #EuropeanYouthCapital2022 #EYC2022  #ActivateYouth #EuropeanYearOfYouth  #NationalYouthCongress  #CityOfTirana

© 2023, Pozitivi. All rights reserved.