Shkencëtarët paralajmërojnë për dëmet e pirjes së duhanit
07/09/2019 Shpërndaje

Shkencëtarët paralajmërojnë për dëmet e pirjes së duhanit

Nuk është sekret që pirja e duhanit në të vërtetë nuk është e mirë për shëndetin tonë kjo është diçka për të cilën mund të biem dakord të gjithë.

Duke folur ekskluzivisht për Mirror Online, ekspertët kanë zbuluar efektet e pirjes së duhanit në peniset e burrave, përfshirë shtrëngimin dhe mosfunksionimin erektil.

Sipas studimt shqetësues është fakti se pirja e cigareve gjithashtu mund të bëjë që penisi të tkurret me kalimin e kohës. Z. Laniado shpjegoi: “Shpesh ata do të thonë: zgjimi im nuk është shumë i mirë, unë nuk zgjohem me një mbledhje në mëngjes aq sa dikur ose penisi im nuk është aq i vështirë kur kam marrëdhënie seksuale”. Por gjithashtu ndonjëherë burrat thonë se penisi i tyre po bëhet më i shkurtër ndërsa plaken, pasi pirja e duhanit ndalon gjakun që rrjedh nëpër penis, i cili ndalon ereksionet spontane që janë të nevojshme për të shtrirë penisin dhe për ta mbajtur atë në një gjatësi të mirë. Kështu që, pirja e duhanit mund të bëjë që penisi juaj të duket më i shkurtër”, thotë ai.

Paralajmërimi i Z. Laniado vjen si pjesë e misionit të Incorporated Change’s Vice për t’i bërë njerëzit në Mbretërinë e Bashkuar të lënë duhanpirjen për mirë. Mund të gjeni më shumë informacion mbi misionin këtu.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.