Priftërinjtë italianë grumbullojnë 500 mijë euro për familjet e dëmtuara nga tërmeti
30/11/2019 Shpërndaje

Priftërinjtë italianë grumbullojnë 500 mijë euro për familjet e dëmtuara nga tërmeti

Me familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit është solidarizuar edhe Kryesia e Konferencës së Ipeshkvijve italianë të cilët kanë dhuruar 500 mijë euro ndërtimin e banesave dhe pallateve të shembura në Durrës.

Deri më tani solidarizimi për të rikuperuar dëmet e shkaktuara nga tërmeti ka qenë tejet i madh nga qytetarë dhe aktorë të tjerë, të cilët kanë nisur fushata për mbledhjen e fondeve si në vendin tonë edhe në vende të tjera ë botës.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.