‘’Me ty jemi, nëna Shqipëri’
28/11/2019 Shpërndaje

‘’Me ty jemi, nëna Shqipëri’

‘’Me ty jemi, nëna Shqipëri’’, kjo është ajo çfarë shkruajnë dy fëmijë vegjël nga Kosova (motër e vëlla) në librin e shënimeve të ambasadës shqiptare, duke shprehur
dhimbjen për bashkëkombasit e tyre, pas fatkeqësisë së shkaktuar nga tërmeti i 26 nëntorit prej të cilit kanë humbur jetën disa persona dhe qindra të tjerë janë plagosur.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.