Mbledhësi i mbeturinave bëhet babagjysh sekret, lë një dhuratë speciale për 2-vjeçarin
26/12/2019 Shpërndaje

Mbledhësi i mbeturinave bëhet babagjysh sekret, lë një dhuratë speciale për 2-vjeçarin

Një koleksionist i mbeturinave në Misuri City i la fansit të tij më të madh një dhuratë të befasishme për Krishtlindje në pragun e derës, dhe momenti emocionues u kap në kamera.

Aiden i vogël i do kamionët e mëdhenj. 2-vjeçari ra në dashuri me kamionin e mbeturinave dhe kështu sa herë që e dëgjon atë duke zbritur në rrugë, ai emocionohet shumë dhe vrapon jashtë.

“Kështu dy vjecari i do të gjithë kamionët e mbeturinave. Dhe mund t’i emërojë të gjitha pjesët e tyre”, shkruajti babai i Aiden Saul në një postim në Facebook. “Dhe çdo mëngjes në ditën e plehrave ai ngrihet dhe del jashtë për të parë kamionin e mbeturinave. Dhe sot jashtë burri që drejton kamionin i ka lënë dhuratë.

Asgjë nuk është e humbur në këtë botë dhe në profesionin tim nuk shoh shumë akte mirësjellje si kjo. Por unë dua t’i uroj këtij njeriu dhe familjes së tij një Krishtëlindje të gëzuar. Faleminderit për këtë dhuratë. Zoti të bekoftë.” Videoja tregon punëtorin e qytetit duke ecur lart në shtëpinë e familjes dhe duke lënë një dhuratë në verandë. Prindërit thanë se dhurata nuk kishte një emër që tregon se nga kush ishte.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.