Engjëjt ende ekzistojnë
26/06/2018 Shpërndaje

Engjëjt ende ekzistojnë

Jam kaq mirënjohëse që ende ka njerëz të sjellshëm dhe të dobishëm në këtë botë. U ndala në stacionin e gazit për të marrë gaz dhe një pije në mëngjes gjatë rrugës për në punë. Atëherë vura re se goma ime kishte rënë. Djali prapa banakut donte të më ndihmonte, por nuk mund të linte shitoren. Dola jashtë dhe i kërkova një të huaji të më ndihmojë. Ai u hodh menjëherë në veprim. U tregua i gatshem sikur të ishte babai im dhe më mësoi se si ta ndryshoja gomën. Biseduam derisa ndryshoi gomën time. I thashë se isha një mësuese në parashkollor në Head Start. Ai e ndryshoi gomën, unë e falënderova dhe shkova në punë.

Unë nuk jam e sigurt se çfarë do të bëja pa ndihmën e atij të huaji. Më vonë atë mëngjes, mbikëqyrësi im mori një telefonatë në punë për mua. Ishte zotëria i mirë që me ndryshoi gomën. Mori në telefon ne Head Start për të më kërkuar mua! Më tha se mendoi për mua gjatë gjithë rrugës për  në punë, i shqetësuar. Gjeti vendin tim të punës dhe foli me mbikëqyrësin. Ai i tha atij se donte të më bleje një gomë! U mahnita nga gjesti dhe deshira qe kishte!!!

Unë jam aq mirënjohëse!! Mbikëqyrësi im pasi foli me të më lajmëroi se zotëria donte që unë të takoja në Walmart në orën 2. Pra, unë shkoj në Walmart ne diten e babait. Dhe ky njeri i bukur ishte atje. Ai e mbajti fjalën!! Ishte një gjest i mrekullueshëm dhe as nuk ishte i detyruar të bënte, por e bëri nga mirësia e zemrës së tij! Mendova se do të merrte një gomë, por përfundoi duke marrë 4!!!-Allison.

© 2018, Pozitivi. All rights reserved.