Të 30-ët / Nga shkenca në pasarelë, çfarë i bashkon dy vajza sa të ndryshme aq edhe të ngjashme?
13/01/2023 Shpërndaje

Të 30-ët / Nga shkenca në pasarelë, çfarë i bashkon dy vajza sa të ndryshme aq edhe të ngjashme?

Për Juarda Allkon gjithshka nisi me një kompeticion bukurie. Më pas fashion designer u kthye në pssion me synimin që të jetë profesioni I të ardhmes.

Ndërsa Hume Gjana është orjentuar te shkenca. Atje dëshiron të japë kontributin e saj duke nisur që tani në moshë fare të re me një qendër kursesh për lëndët shkencore

Dy vajzat sa të ndyshme në pasione aq të ngjashme në forcën e dëshirën për të realizuar ëndrrat e tyre flasin për pozitivi.org

Juarda ka edhe një mesazh për të gjithë të rinjtë. Ajo i këshillon të zgjohen në mëngjes duke bërë atë që duan më shumë dhe atë që dinë të bëjnë më mirë.

Ndërsa Hume Gjana frymëzimin e saj për të rinjtë e ofron në klasa e auditore pasi  jep mësim në të gjitha ciklet shkollore

Ata janë 2 prej të rejave  shqiptarë të talentuar dhe energjikë që spikatin për aftësi të ndryshme. Projekti të 30-ët ka kontribuar pikërisht për të nxjerrë në pah personazhe si ata që kanë vlera për shoqërinë dhe janë faktorë ndryshimi brenda mini-komuniteteve të tyre.

 “Ky projekt/aktivitet organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.”

#tirana  #youth  #EuropeanYouthCapital2022 #EYC2022  #ActivateYouth #EuropeanYearOfYouth  #NationalYouthCongress  #CityOfTirana

© 2023, Pozitivi. All rights reserved.