I pastrehu i ndërron gomën e makinës një gruaje
03/10/2019 Shpërndaje

I pastrehu i ndërron gomën e makinës një gruaje

Një grua mori ndihmë nga një burrë i pastrehë, i cili e pa atë në parking, dhe vuri re që ajo kishte nevojë për dikë pasi i ishte prishur goma.

Pronari i një kafeneje aty pranë, shkrepi një foto dhe e postoi atë në mediat sociale.

“Pashë nga dritarja se çfarë ishte duke ndodhur”, ka shkruar në Facebook Jessie Jean’s.”Ky është Chuck. Ai është i pastrehë dhe punon me gomarin e tij duke ndihmuar çdo ditë në kafene. Ky është një nga ata njerëz që ndihmon të tjerët kudo që i sheh”.

Chuck, emri i plotë i të cilit është Charles Logan, tha se ai thjesht bëri atë që duhej të bënte çdokush.

“Unë besoj në Rregulloren e Artë”, tha 56-vjeçari. “Nëse një zonjë ka nevojë që të fiksojë gomën e saj, shkoni atje dhe rregulloni gomën. Kjo është ajo që duhet të bëni. Kushdo që ka nevojë për ndihmë, unë do ta ndihmoj”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.