Archive

“Ajo që nuk fillon sot nuk do të përfundojë nesër”. – Johann Wolfgang von Goethe

Një vajzë e cila shkon në shkollë të mesme në Teksas është vetëm disa muaj para diplomimit, por për shkak se sëmundja e pengon të marrë pjesë në ditën e madhe, ajo dhe familja e saj festuan duke zhvilluar një