Nostalgji! Tirana kuq e zi, majë minares lëkundet flamuri
06/09/2017 Shpërndaje

Nostalgji! Tirana kuq e zi, majë minares lëkundet flamuri

Kështu duket pamja pranë xhamisë Etem Beu në Tiranë në ditë festash.

Kur shikon këtë foto kupton se kur është fjala për atdhedashuri e për flamur, shqiptarët pa dallim feje, krahine nuk kursehen. Kjo foto është shkrepur në kohë festash, që tregon atmosferën e gjallë që krijojnë qytetarët.

Dhe gati 2 muaj kanë mbetur nga festat e nëntorit që rrugët dhe ndërtesat të kthehen kuq e zi, përfshirë këtu dhe xhaminë në mes të Tiranës.

© 2017, Pozitivi. All rights reserved.