Albania+

Gazetaria shqiptare është në ditët e saj më sfiduese. Këto ditë përfaqësues të medieve kombëtare dhe ndërkombëtare janë bashkuar në një anë duke kundërshtuar paketën anti shpifje të propozuar nga mazhoranca në Parlament, që pritet të miratohet në Kuvend brenda

Unë jam një ndër gratë e dhunuara nga bashkëshorti. Kjo është historia ime e trishtë. Gjithçka ka filluar në moshën 17 vjeçare kur prindërit më martuan me një burrë 30 vjet më të madh se unë. Ishte një martesë e

Pasqyrimi në media i rasteve kur të miturit janë viktima të abuzimit seksual, keqtrajtimit, punësimit dhe shfrytëzimit në rrugë. Juristët: Publikimi i të dhënave, shkelje e të drejtave të njeriut Juristët: Detajet dhe ‘gjyqi’ publik ndikon në prezumimin e pafajësisë

“A rrezikon të humbasë kjo vlerë materiale?!” “E para ishte fjala! Në trashëgiminë materiale shqiptarë, e para ishte xhubleta!” Kjo shprehje e studiueses dhe etnologes së njohur Afërdita Onuzi duket se i jep përgjigje, rëndësisë që ka veshja tradicionale e