Foto

Kanionet e Osumit të gëlltisin brenda tyre dhe ti bëhesh pjesë e aventurës. Rafting të jep mundësinë të udhëtosh dhe

Juliana Dita shqiptarja që jeton në shtetin Gjerman prej 27 vitesh. Gjithmonë ka qënë shumë e lidhur me vendlindjen e

Lumi i Drojes eshtë një nga lumenjt më të bukur në Shqipëri. Me një kanion madhështorë   të mbushur me

Zimuri një fshat me vlera të mëdha turistike, si mikëpritja, ushqimi, traditat dhe bukuritë natyrore. Ky fshat i Dibrës në

Klean Shuqja triumfoi në turneun e kategorisë Blic për sportistët deri në 16 vjeç.Ajo doli kampione e Shqipërisë pak javë

Të gjitha ata që janë të apasiouar pas natyrës apo ecjeve në distancë të gjatë mund të zgjdhni Shtegun e

Video

Ishulli i Shurdhahut qyteti mesjetar i Sardës, i rrethuar nga një zonë kulturore dhe një nga vendet më të rëndësishme