Archive

2 vite pas tërmetit dhe më shumë se një viti pandemi, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko dha mesazhe pozitive në lidhje me të ardhmen e ekonomisë së vendit në një periudhë afatmesme. Gjatë një konference për shtyp 2