Archive

Vitet e fundit gratë janë ndërgjegjësuar dhe janë më të kujdesshme ndaj luftës së kancerit të gjirit. Megjithatë kjo nuk duket sikur përkthehet në shifra. Kjo sëmundje sipas të dhënave nga OBSH shkakton rreth 680.000 vdekje gjatë një viti në