Archive

Nuk kanë qenë të lehta ditët e izolimit nga Covid-19 për të gjithë qytetarët. Por më të vështirë këtë periudhë e kanë pasur prindërit dhe fëmijët me aftësi të kufizuar. Joni është 9 vjeç dhe nuk e ka pasur aspak

Izolimi për shkak të pandemisë shumë i vështirë për të gjithë prindërit. Veçanërisht për prindërit me aftësi të kufizuara. Izolimi merr tjetër kuptim për ta, e vështirë për tu menaxhuar për prindërit. Këshillimi është i domosdoshëm. Qendra “Pro PAK” ofron

Perla 9 muajshe, e diagnostifikuar me sindromën Down. Ka nisur terapinë që në muajin e 3 të jetës në qendrën “Pro PAK”. Ka ushtrime të përcaktuara që i përcillen nga terapisti online çdo ditë online. Pandemia ndikoi negativisht në terapi

Ami gjatë shërbimit e logopedisë online nga qendra “Pro PAK”. Ka të instaluar implantin koklear që në moshën 3 vjeçare. Me Amin është punuar shumë për shtimin e fjalorit të saj. Terapia logopedike ka qenë e vështirë gjatë Covid-19. Ajo