Archive

Intervistoi Manjola Hasa Reforma në sistemin e drejtësisë është një ndër kushtet themelore për procesin e integrimit të vendit, dhe një ndër pritoritetet kyçe të qeverisë shqiptare për të ecur përpara me këtë reformim institucional. Finalizimi i krijimit të strukturave

Më shumë se kurrë, gjatë pandemisë së Covid – 19 morën vëmendje grupimet e mbështetura nga organizatat ndërkombëtare, sic është UNFPA Albania, e këtu mund të përmendim grupet e vullnetarëve në mbarë vendin. Të rinj e të reja por jo

Intervistoi: Manjola Hasa Rezultatet konkrete të reformave që lidhen me procesin e integrimit janë ato që do përcaktojnë më tej ecurinë dhe kohëzgjatjen e anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Si një kërkesë e Francës për të reformuar procesin e