Archive

Shqipëria përjetoi për rreth 5 dekada ndoshta diktaturën më të egër komuniste në Europë. Kufiri ishte me tela me gjemba e kushdo që tentonte ti drejtohej perëndimit për një jetë më të mirë, fatin e kishte i shkruar. Ata pak

Selami Xhepa/Ish Deputet i PD “Që në vitin 1991 ku Shqipëria mori statusin e kombit më të favoriziar nga BE, produktet shqiptare kanë gëzuar avantazhe në tregun Europian, të trajtuara pa tarifa dhe masa diskriminuese ndërkohë që Shqipëria ka gëzuar