Archive

Nga shërbime të ndryshme të kancerit në rivendosjen e shikimit dhe dëgjimit te të verbrit dhe tek të shurdhët — 2019 ishte një vit i mbushur me përparime mjekësore. 10) Drita blu zvogëlon presionin e gjakut, po aq efektivisht sa

Sot, në punishten e ardhshme gjigante të Chavannes-près-Renens, në kantonin Vaud të Zvicrës, me një pritje solemne dhe të organizuar për lakmi, u mbollën farat e gjelbërimit të lagjes si dhe kullës që do ta ndërtojnë vëllezërit Orllati në ”Quarter

Edhe këtë vit qeveria ka aprovuar shpërblim për pensionistët me rastin e festive të fundvitit. Shpërblimi do të jetë me vlerë në 3 mijë lekë të reja. Ky vendim i qeverisë është marrë për të gjithë pensionistët e Shqipërisë, megjithëse

Revista e famshme Amerikane “Forbes”, ka publikuar listën e personave që fitojnë më shumë para nga rrjeti social “YouTube” dhe në vendin e 3 është 5 vjeçarja ruse Anastasia Radzinskaya e cila ka fituar betejën me kancerin.  5-vjeçarja i fiton