Archive

Që prej vitit të ardhshëm, në Universitetin Harvard në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të tregohen histori shqiptare suksesi në media, biznes, shkencë dhe shërbim publik. Studenti dhe themeluesi i rrjetit studentor shqiptar në Harvard, Deni Hoxha tha për

Ramë Hajraj një ekonomist i diplomuar, i cili e ka filluar rrugëtimin e tij drejt suksesit si përfaqësues rinor e studentor, duke vazhduar më tej si një konsulent, menaxher dhe kordinator projektesh, ligjërues, trajner i licencuar, dhe në fund si

Klotilda Greku e cila ka humbur bashkëshortin e saj Sajmir Greku së bashku me dy prindërit e tij gjatë tërmetit të 26 nëntorit, është bërë me shtëpi të re. Kjo fatkeqësi e shkaktuar nga tërmeti 6.4 ballë e cila solli

Që prej vitit të ardhshëm, në Universitetin Harvard në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të tregohen histori shqiptare suksesi në media, biznes, shkencë dhe shërbim publik. Studenti dhe themeluesi i rrjetit studentor shqiptar në Harvard, Deni Hoxha tha për

Tradita shqiptare u pasqyrua me stil e hijeshi në kërcim e kënge. Në një kërcim solo erdhi dhe vetë koreografja Albana Halilaj e që tregoi e përforcoi edhe njëherë aftësinë e dëshirën për kërcimin Në Emendingen në qytetin jugor të