Archive

26 vjeçarja shqiptare Serena Leka ka shkëlqyer në Samitin Botëror të Inovacionit në Kinë, ku ka marrë çmimin e parë në një event të organizuar në fushën e sipërmarrjes dhe startup-eve. Vajza nga Fushë-Arrëzi arriti të rrëmbejë vëmendjen e të

Martesat e hershme konsiderohen nga të gjitha konventat për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, dhunë me bazë gjinore dhe shkelje e të drejtave të tyre. Në vendin tonë ky fenomen vazhdon të jetë ekzistues edhe në vitin 2020. Rreth

Prindërimi le gjurmë të pakorrigjueshme te fëmijët. Një prind shembullor dhe i përkushtuar, është jo vetëm fat dhe model për fëmijën, por edhe motiv dhe inspirim për të ndërtuar mbarë edhe ai nesër, familjen e tij të ardhshme! Prindërimi, profesioni

Tërmeti i 26 nëntorit në Durrës ishe katastrofik, duke sjellë vdekjen e 51 personave, plagosjen e më shumë se 600 të tjerëve dhe shembjen e disa shtëpive. Solidarizimi për të mbështetur familjet që kanë mbetur pa banesa ka prekur edhe