Archive

Pas përfundimit të shkollimit në Zvicër, Ragmi Ramani punoi në një fabrikë metali, ku dhe i lindi ideja që njohuritë e tij t’i bartë në vendlindjen e tij. Këtu zë fill fabrika për përpunimin e metalit “Eurometall” në Kumanovë. Kishte

Symond, ishte vetëm 8 vjeç kur ai krijoi organizatën “Share Hope USA” e cila organizon evente të shumta për të ushqyer, dhuruar rroba, dhe shumë më tepër për popullsinë lokale të pastrehë të Los Angeles. “E fillova këtë sepse e

Do të ekzekutohet programi i CD-së së Pengilit “100 vjet Shqipëri”, me kompozime për violinë dhe piano nga kompozitori shqiptar Pjeter Gaci si dhe një kompozim autorial i Alban Pengilit Shoqata promovuese e Shkollës së Muzikës në qarkun Lüdinghausen organizon