Archive

Tërmeti i datës 26 nëntor ishte fatal për 51 persona të cilët humbën jetën në rrënojat e pallateve dhe banesave të shembura. Sakaq qindra të tjerë janë plagosur dhe shumë familje kanë mbetur pa banesa. Solidarizimi me këto familje ka

Arta Cika është shpallur fituese e “TechËomen 100 aëard”, mes 200 grave profesioniste nga Britania e Madhe. Shkencëtarja është shprehur se këtë çmim ia dedikon Shqipërisë dhe të gjithë të prekurve nga tërmeti i 26 nëntorit që mori jetën e

Mërgimtari, Visar Rexhepaj, ndërton shtëpia druri në Kosovë. Kompania që ka themeluar ai me disa të tjerë, shqiptarë dhe zviceranë, mban emrin “Green House SHPK”. Ajo përbën një zingjir prodhimi, Kosovë-ZvicërKëto janë `shtëpi të gjelbra`, me kornizë druri, të cilat

Kompania e pronarit shqiptar Hermogen Gecaj, radhitet ndër firmat më të njohura të gipsit në kantonin e St. Gallenit “Genigips” është lidere e tregut të punës në „baustellet“ e Zvicrës gjermanofolëse. Kompania e pronarit shqiptar radhitet ndër firmat më të

CNN, ka pasqyruar disa nga rrugët më të bukura në botë, të cilat paraqiten në pamjet e mëposhtme. Duke filluar që nga rrugët e Neë Yorkut e deri te ato në Pretoria të Afrikës, me arkitekturën e tyre në mënyrë