Archive

Alvin Berisha është 11 vjeçari shqiptar i cili ndodhej në kampin e Al-Hol në Siri dhe nuk mund të dilte prej aty edhe pse i ati e kërkonte. Rasti i tij ka prekur jo vetëm publikun shqiptar por edhe atë

Adelina Hoxha është nfermierja më e re që do t’i bashkohet sistemit të shëndetësisë. 22 vjeçarja pret të fillojë punë për herë të parë në profesion këtë muaj. Pasi ka aplikuar në portalin “Infermierë për Shqipërinë” dhe pasi iu nënshtrua