Archive

BERAT, Shqipëri – Tefta Shakaj gjithmonë dëshironte të studionte në universitet për tu bërë doktoresh, por kjo nuk ishte një mundësi për të në Shqipëri në kohën kur ishte adoleshente. “Ne ishim të detyruar të bënim atë që na thonin”,

Një grup kuzhinierësh të famshëm në Kaliforninë Veriore janë bashkuar për të ushqyer mijëra evakuues. Chef Guy Fieri u bashkua me forcat me Tyler Florence, Traci Des Jardins dhe José Andrés në Kuzhinën Qendrore Botërore jofitimprurëse. Ata, së bashku me

Një bibliotekë e re po rikonstruktohet në kryeqytet. Aktualisht po punohet për rikonstruksionin e plotë të Bibliotekës së Laprakës në njësinë 11. Punonjësit e bashkisë po merren me rikonstruktimin total të saj duke bërë zëvendësimin nga e para të të