Archive

Vullnetarët qëndruan krah për krah, duke formuar një zinxhir njerëzor që përfshinte më shumë se një çerek milje – me tepër se pesë fusha futbolli. Më shumë se 650 njerëz erdhën në degën e bibliotekës qendrore Norman, Okla. Të Dielën

Sektori publik i prodhimit dhe shërbimeve, regjistrojnë numrin më të lartë të të punësuarve. Por cilat janë institucionet publike që dominojnë? Referuar të dhënave të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, të vëna në dispozicion për TV SCAN,  Operator i Shpërndarjes

Në Kroaci janë hapur dy shkolla shqipe.  Së fundmi është hapur në qytetin Osijek të Kroacisë shkolla e mesme shqipe, e cila do të jetë shkolla e dytë e tillë në Kroaci, pas shkollës së mesme shqipe në Zarë. Përhapja

talia ka qenë vendi i ëndrrave për shumë shqiptarë, e cila së fundi po shihet se u shndërrua e tillë edhe në aspektin sportiv. Shumë lojtarë dëshironin që karrierën e tyre ta ndërtonin në shtetin fqinj dhe e shihnin kampionatin

Një burrë i pastrehë në Memfis, Tenesi, është ribashkuar me qenin e tij të humbur dhe videoja e ribashkimit të tyre do t’u ndriçojë ditën. Anthony është një artist që e gjeti veten të pastrehë pas disa ngjarjeve shkatërruese në