Archive

Një qasje e re për të provuar origjinën biologjike të skizofrenisë ka identifikuar prodhimin e tepërt të sulfurit të hidrogjenit në tru si një faktor. Studimi i fundit i Mjekësisë Molekulare të EMBO gjithashtu sugjeron që një enzimë që ndihmon

Sjellja impulsive: happensfarë ndodh në tru? Çhatfarë na bën impulsiv? Pse e kemi kaq të lehtë të themi “po”, kur e dimë se “jo” do të ishte më mirë për ne në planin afatgjatë? Një studim i kohëve të fundit

Emri i tij është Z. Beast dhe ai është një amerikan i famshëm në youtub dhe ka vendosur të festojë 20 milion ndjekësit e tij në kanalin eYoutube duke mbjellë sa më shumë pemë, pasi ia sugjeruan disa fansa. Projekti

Merreni me pozitivitet titullin, pasi jemi të bindur që dashuria kalon nga stomaku, por më 14 Nëntor deri më 17, bëni një xhiro tek sheshi Nënë Tereza dhe “stomaku” do t’ju kërkojë me patjetër një “pit-stop” aty.  E kemi fjalën