Archive

Greta Thunberg 16-vjeçarja e cila është nominuar për Çmimin Nobel të Paqes 2019, për fushatën e saj ndërkombëtare në mbrojtje të mjedisit duke qenë frymëzim për qindra protesta të drejtuara nga të rinjtë në mbarë botën nuk ka pranuar një

Grande Pyramide K 2019 (Piramida e Madhe K 2019), një projekt për të cilin është punuar në mënyrë sekrete prej 6 vitesh sjell në dritë një autor të ri që ka lënë Parisin pa fjalë dhe pritet të jetë kryefjala

Një burrë që kaloi më shumë se dy dekada në rrugë tani ka një vend për të jetuar falë disa miqve të vjetër nga shkolla e mesme. Coy Featherston, 66 vjeç tha se u bë i pastrehë në vitet 90’