Archive

Një nga këngëtarët më të njohur në botë, Enrique Iglesias mbrëmjen e djeshme ka mbajtur një koncert në Greqi. Numri i personave që ndjekin koncertin ka qenë shumë i lartë, fansa të ardhur nga të gjitha vendet ballkanike. Sigurisht që

Disa njerëz mund të ëndërrojnë të mbajnë të paktën një rekord në jetën e tyre, por ky burrë ka arritur të thyejë 129 rekorde në vetëm 4 vjet. 34-vjeçari David Rush harxhon pjesën më të madhe të kohës së lirë

Mjeku neurolog Roel Zoga, i cili punoi për disa vjet në spitalin Rajonal të Fierit, ka lënë një trashëgimi shumë të pasur në pavionin ku punoi. Ai për disa vjet ka shpenzuar paratë e tij duke rregulluar komplet katin e

Ish-deputetja shqiptare, Rudina Seseri është klasifikuar nga revista “Woman Entrepreneurs” si një prej 100 grave më me influencë në botë. “Inteligjenca artificiale po riformulon jetën tonë. Çfarë na pret Wtashmë? Kjo është ajo çfarë po përpiqet të zbulojë Rudina Seseri”,

Për vite me radhë, Arkivi Arolsen ka mbledhur dhe vendosur më shumë se 30 milion dokumente. Arkivi Arolsen, i cili është arkivi më i madh në botë mbi viktimat e Holokaustit, kohët e fundit u bashkua me Ancestry.com për të