Archive

Mijëra fëmijë në Chicikago tani kanë pallto të reja dimri, për muajt e ftohtë që po vijnë. Autoriteti i Strehimit i agoikagos mbajti të shtunën 12-të vjetorin “Operation Ëarm Coat” në Forumin UIC të Shtunën. Kjo organizatë jofitimprurëse, dhuroi 7.500

Nevojat fondamentale të njeriut janë nevoja fiziologjike dhe psikologjike. Nëse këto nevoja nuk plotësohen, lindin probleme në sjellje. Nëse jeni të aftë të identifikoni çfarë i mungon një fëmije, beteja është e fituar. Ja si mund t’ia dilni… Nevojat fondamentale

Angelina Statyeva këngëtarja ukrainase ka mahnitur jurinë e ‘The Voice Greece’ me këngën shqipe ‘Lule Lule’. Artistja ka përzgjedhur një nga këngët më të spikatura dhe më të vlerësuara shqiptare për të konkuruar në “The Voice of Greece”. Bëhet fjalë

Babai beqar birëson 5 motra nën 5 vjeç, kështu që ato mund të qëndrojnë së bashku. Një baba në Buffalo, ka adoptuar pesë motra  5, 4, 3, 2 dhe 1 vjeç në mënyrë që ato të mund të qëndronin së