Archive

Figura e gruas shqiptare para viteve 80’ është e paraqitur në 5 gjuhë të ndryshme të botës dhe e shfletuar nga lexuesit italianë. Kjo falë shkrimtares së mirënjohur, Anilda Ibrahimi, e cila i shkruan romanet e saj në gjuhën italiane.

Qendra e Botimeve për Diasporën, në bashkëpunim me Ministrinë për Europën dhe Punët e Jashtme dhe Postën Shqiptare ka përfunduar dërgesën me tekstet shkollore për mësimdhënien në Diasporë drejt Polonisë, Ukrainës, Belgjikës, Rumanisë, Çekisë, Sllovenisë dhe, së fundi edhe Spanjës.