Archive

Pas “Nobelit Amerikan”, Ismail Kadare është fituesi i çmimit të njohur koreano-jugor të letërsisë, Pak Kyong-ni, si mirënjohje për artin e tij me vlera sociale, që buron nga përvoja historike e popullit shqiptar, sipas agjencisë koreano-jugore të lajmeve, Yonhap. ”Kadare,

Alban Skënderaj Kantautori dhe këngëtari i mirënjohur shqiptar është emëruar Ambasador i Gjuhës Italiane në Shqipëri. Këtë titull të lartë Skënderaj e ka marrë sepse më herët ka jetuar e punuar në Itali. Vetë Albani është shprehur se ky emërim

Ata që punojnë më shumë se 52 orë në javë kanë dy herë më shumë të ngjarë të qëndrojnë tullac, sipas një studimi të kryer nga Kyung-Hun Son. me anë të këtij studimi janë paralajmëruar ambiciozët! Hulumtimi i Shkollës së