Archive

Shtëpia botuese Albas ka nxjerrë nga shtypi librin për fëmijë “Më quajnë Eqrem Çabej”, me autor Luan Ramën dhe ilustrime nga Entela dhe Sulid Kasemi, pjesë e kolanës “Më quajnë…”, kolana me biografitë e personazheve botërore e shqiptare. Serisë për

Të rinjtë janë gjithmonë aktiv në kërkim të të drejtave të tyre. Zëri i rrjetit të të rinjve “Youth Voice” ka zhvilluar një takim në Drejtorinë e rinisë në Bashkinë Tiranë, ku kanë ngritur zërin për çështje dhe problematika primare

Studimet kanë treguar që ekziston një lidhje midis shëndetit kardiovaskular dhe shëndetit të trurit, por është e paqartë nëse faktorët gjenetikë apo mjedisorë janë më të rëndësishëm në përcaktimin e tyre. Një studim i ri tek binjakët sugjeron që ushqimi

Nëse thua “batanije”, mendja të shkon tek ato të ngrohtat që mbështillesh mirë e mirë, në këto ditë me shi. Në fakt, i njëjti koncept është, por nga kushte ekstreme të motit mbrohet toka. E kemi fjalën për “batanijet ekologjike”,