Archive

Në moshën 15-vjeçare, Eric White do të mbeste në rrugë për të paktën 8 muaj, duke u konsideruar i pastrehë. Ai ndërpreu shkollën dhe madje kishte vështirësi të germëzonte emrin e tij. “Atij i duhej një mrekulli për të filluar

Një nga mënyrat sesi nxënësi të përparojë në mësime, është gjumi i drekës. Dukë pushuar në drekë ai do të jetë më produktiv dhe më i shëndetshëm. Fëmijët të cilët pushojnë pasdite, janë më të qetë, më të lumtur dhe

Dy motra u ribashkuan për herë të parë pas 75 vjetësh në Aeroportin Metropolitan në Detroit falë testit të ADN-së. Jackie Murphy, 80 vjeç, më në fund takoi motrën e saj Suzan Baekkelund, 76 vjeç, pasi bënë testin e ADN-së.