Archive

Aurela Kullolli është studentja nga Elbasani, e cila është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë me të gjitha dhjeta. Ajo është vlerësuar me dy medalje ari, në 2013 kur përfundoi gjimnazin me të gjitha 10-ta si dhe aktualisht është në pritje

Sopranoja e madhe Ermonela Jaho është zgjedhur ambasadore për fushatën e ndërgjegjësimit në betejën kundër kancerit të gjirit. Për të dhënë edhe më shumë mbështetje në këtë kauzë Jaho kthehet në Tiranë për t’iu bashkuar zërit të vajzave dhe grave

Xhejdi Çoku, është një vajzë 22 vjeçare, e diplomuar për informatikë ekonomike. 2 pasionet e saj që janë piktura dhe të shkruarit i përdor për të frymëzuar njerëzit. Të pikturojë i ka pëlqyer që në fëmijëri, ndërsa të shkruajë ka

Me anë të një droni është bërë e mundur gjetja e një djali të humbur në një fushë misri. Një 6-vjeçar në Minesota që kishte humbur u gjet i sigurt në një fushë misri falë një droni. Më shumë se