Archive

Zakonet tona të blerjes janë një nga faktorët kryesorë që ndikojnë në ndryshimin e klimës. Shumë prej nesh blejnë më shumë produkte sesa duhet: qoftë veshje, mobilje, makina, vegla elektronike, këpucë apo ushqim, ne kemi tendencë të blejmë ato që

Kamera ka filmuar një punonjës të pastrimit të mjedisit që po ndihmonte një grua të moshuar. Një rastësi çoi në një miqësi të bukur midis këtij sanitari dhe një gruaje të moshuar në Misuri. Colette Kingston monitoron shpesh shtëpinë e

Më poshtë ju sjellim mënyrën si mund të vlerësoni nxënësit tuaj, në rast se jeni mësues të shkollave speciale, apo keni në klasat tuaja nxënës të cilët kanë nevoja të veçanta. Lënda:  Vlerësim psikoedukativ për nxënësin: XXX Nxënësi: XXX Datëlindja: XXX Diagnoza: P.M.R; ADHD

Shkrimtari i njohur Ismail Kadare ka fituar çmimin Ndërkombëtar të Letërsisë “Neustad 2020”, që ndryshe njihet edhe si Nobeli Amerikan. Revista “Literatura Botërore Sot” e Universitetit të Oklahoma të letërsisë dhe kulturës ndërkombëtare, njoftoi mbrëmjen e djeshme se Ismail Kadare