Archive

Simone Biles fitoi pesë medalje ari në Kampionatin Botëror 2019 këtë fundjavë më shumë se çdo gjimnast në një Botëror që nga viti 1958 dhe fitoi medaljen e saj të 25-të në karrierë (19 prej tyre të arta), një total

Ju prezantojmë me historinë e veçantë të mësuesit nga Vlora, Ardi Stefa, romani i të cilit, u botua pa dijeninë e tij nga nxënësit. Mësuesi e ruan këtë si një nga kujtimet më të bukura në jetën e tij profesionale.