Archive

A preferoni të qëndroni në shtëpi dhe të mos dilni? Atëherë jeni më të zgjuar. Ka shumë njerëz që, mbi të gjitha mundësitë, preferojnë t’i kalojnë ditët në shtëpi. Ka nga ata që shohin një film, që përgatisin diçka të

Si i inkurajoni njerëzit të hanë zarzavate? Një studim i ri tregon se emërtimi i perimeve me emra që promovojnë shijen e tyre rrit mendimin pozitiv për ushqim të shëndetshëm. Për disa, një dietë e shëndetshme do të thotë të

Disa njerëz bëhen më të shqetësuar pasi përpiqen të pushojnë, sepse relaksimi ndërpret shqetësimin e tyre, sipas hulumtimeve të reja. Edhe pse qëllimi i ushtrimeve relaksuese është të zvogëloni ankthin, për disa njerëz, ato kanë efektin e kundërt. Një studim

Veterani i Luftës së Dytë Botërore James South bëri 100 vjeç të hënën. Disa javë para ditës së tij të madhe, ai kërkoi 100 kartolina për ditëlindje. Komuniteti Brookdale Watauga postoi një fotografi në facebook me dëshirën e James. Ai