Archive

Janë bërë 3 vite që nga miratimi i Reformës në Drejtësi dhe ende është një nga temat më të komentuara të aktualitetit në vendin tonë. Media ka luajtur një rol të rëndësishëm në transmetimin e zhvillimeve që kanë ndodhur përsa

Ajo është një vajzë adoleshente e vetme e ulur me këmbë të kryqëzuara dhe e armatosur me asgjë më shumë veçse me kushtetutën ruse. Ata janë një linjë e policisë famëkeqe brutale të trazirave të Moskës, e pajisur me mburoja,

“Çokollata e errët mund të ndikojë pozitivisht në humor dhe të lehtësojë simptomat depresive”. Një studim i botuar së fundmi është i pari që shqyrton lidhjen me depresionin, sipas llojit të çokollatës së konsumuar. Studiuesit nga UCL kanë punuar në

Kjo është pianistja 108 vjeçare Ëanda Zarzycka. Ajo është me origjinë nga Polonia por ka një pasion të madh për pianon. Së fundmi ajo është konsideruar si një prej njerëzve më të moshuar të talentuar në poloni. Edhe në këtë