Archive

Sopranoja Inva Mula, pianisti Genc Tukiçi, violinisti Olen Çesari së bashku me sopranon e njohur në komunitetin shqiptar në Neë York, Deshira Ahmeti – Kerliu dhe artisten shqiptaro – kanadeze, Ana Golia janë pesë artistët e mrekullueshëm shqiptarë që magjepsën

“E dini, në përfundim të njëzetave, pak muaj para se ta gjeja veten me një prefiks të ri, kuptova se stresi flinte brenda meje prej kohësh. Si pasojë e shkollës, karrierës, problemeve personale dhe familjare, i kisha trajtuar simptomat e

“E fillova këtë punë disa muaj më parë. Me vite kam punuar në industrinë e mikpritjes, por u lodha duke u dhënë njerëzve ushqim dhe alkool në këmbim të parave. Është më mirë për mua të ndihmoj dikë në një

“Kur gjyshja ime vdiq, kishte një ndjesi që unë jam krejt vetëm në këtë botë. Thënia e saj e preferuar ishte: “Unë jam gjithmonë këtu për ju, sa herë që keni nevojë për mua”. Pa bërë pyetje. Pa gjykuar. Prindërit