Archive

Emily Zamourka, këngëtarja e metrosë e pastrehë që u bë virale, performoi në skenë në Los Angeles të Shtunën. “Nuk kisha shumë kohë për t’u praktikuar”, tha ajo para audiencës. “Kështu që unë do të këndoj të njëjtën këngë që

Produktiviteti i mësuesit reflektohet në rezultatet e nxënësit të tij. Në rast se mësuesi arrin të krijojë një klimë pozitive në klasë, atëherë suksesi është i garantuar. Ja hapat që duhet të ndiqni për një mësimdhënie të suksesshme. Mësuesi është

Tre shkencëtarë që studiuan se si qelizat përcaktojnë nivelin e tyre të oksigjenit u është dhënë çmimi “Nobel” në Mjekësi, shkruan po.al. William G. Kaelin, Jr., i Universitetit të Harvardit, Sir Peter J. Ratcliffe, i Universitetit të Oksfordit dhe Gregg

Për shumicën prej nesh, hobi ynë është një përbërës thelbësor i jetës sonë personale, por a e dini se ato mund të jenë të mira edhe për shëndetin tonë mendor dhe fizik? Hobi siguron një përdorim të plotë, produktiv të